>MODULER<

Business Shop System
QuickShop 2000 er et forretnings-system som gør det revolutionerende lettere at holder styr på alle de vigtige punkter i den hektiske hverdag.

Det kan være sjovt at skrive regninger ud og holde styr på den daglige drift - alligevel !

>MODULER<

Basis Moduler
Ekstra. Moduler

>MODULER<

Basis Moduler
Ekstra. Moduler

QuickShop 2000 understøtter daglige rutiner som at fakturere, rabatgivning,  gemme/hente tilbud og automatisk lagerstyring afviklet under windows-baserede styre-systemer.

Vi har bestræbt os på at udvikle et system, som på den ene side understøtter de opgaver, som indgår i den daglige fakturering og på den anden side er overskueligt og lige til at gå til.

I og med at QuickShop 2000 er windows-kompatibelt, gives der mulighed for integration med andre windows-programmer. Dette medfører at det ex. er muligt at exportere sine data fra Qs2000 til MS Office.

QuickShop 2000 er et modul-baseret system. Systemet består af et grundmodul og et antal optionelle ekstra-moduler. Ud over at fakturere i grund-modulet, kan man oprette/styre Vare-grupper, Varer, Lager, Personale, samt Leverendør og Kunde-kartotek med begrænset økonomi-styring(Moms).

Disse moduler  er under konstant udvikling, som nye behov opstår i den hektiske hverdag.

Sammensætningen af indeholdte moduler i grund-pakken kan variere sideløbende med udviklingen.

Er der behov for tilretninger til QuickShop 2000 og de tilhørende moduler, kan dette imødekommes efter aftale.

Pris for QuickShop 2000 : 3.500 kr. u/moms

Minimums specifikations-krav : IBM-kompatibel PC med Pentium 200, 32mb ram, Windows 95/98/NT/2000 med skærm-opløsning på min.800x600.


[Velkommen !] [Fakturering] [Hardware] [Kontakt]